Kerstactie 2012

Kinderen die geen liefde of aandacht krijgen in hun jonge jaren zijn erg kwetsbaar, de gevolgen in hunverdere leven zijn heel erg groot! U bezorgt hen de dag van hun leven als u aan hen denkt door een pakje voor hen te geven: bestaande uit een kleurboekje+kleurpotloden, warme muts, balpen, vouwblaadjes of schrift, rolletje snoep, een reepje chocola en een kerstkaart als teken van hoop en verbondenheid.

In oktober/november wordt voor het 22e jaar onze jaarlijkse Kerstinzamelingsaktie  weer gehouden voor de armen en voor hen die onze hulp zo hard nodig zijn. Er wordt reikhalzend en met verwachting uitgekeken naar uw gaven, die niet alleen met Kerst maar tot ver in het nieuwe jaar een noodzakelijke aanvulling  zijn op het schrale menu van velen.

Waarom zo vroeg? Om alle ingezamelde goederen te verwerken tot een kerstpakket en het logistiek om alles op de juiste tijd en plek te hebben vergt tijd en werk: Zin om te helpen?? Ons telefoonnummer is:  053-4616167.

In 2011 hebben wij mede dankzij uw hulp bijna 3000 Kerstpakketten kunnen brengen naar bejaarden, kinderen en gehandicapten. Namens al deze mensen danken wij uw gemeentelede in het bijzonder, omdat zij een belangrijke bijdrage hierin geleverd hebben.

In verbondenheid, nogmaals hartelijke dank!

Om de kerstpakketten te kunnen samenstellen hebben wij in de maanden oktober en november de volgende artikelen nodig:

Vruchten in blik

Vlees/vis in blik

Groente in blik

Macaroni

Rijst

Meel (bloem)

Suiker

Thee

Koffie

Cacao

Slaolie

Havermout

Soep in blik

Koekjes

Snoep/Chocolade

Babyzeep

Babyzalf

Shampoo

Kaarsen

Tandenborstel

Bambix

Tandpasta

Zeep

Vitamin A,D,C

Brinta

De houdbaarheid moet nog minstens 6 maanden bedragen.

Fotoalbum van Kerstmis acties